Aquest matí amb un sol de justícia i una temperatura agradable, s'ha jugat l’eliminatòria d'aquesta competició entre El Catllar i el Vilanova.
Si haguéssim de dir en quatre paraules el que ha estat el partit el podríem resumir-ho en un atac i gol quasi total del Vilanova que ha rebut molt aviat el primer gol (minut 1, Ionita) en una errada d’Aleix que ha deixat completament sol al davanter local.
El Vilanova que ho ha intentat de totes les formes possibles, arribava clarament a l’àrea gran però, o es fallava en l’últim passi o en el remat. El Catllar per la seva part ho tenia molt clar. Ben posicionat sobre el camp i sortint al contracop, i així ha arribat el segon gol al minut 17 en una contra de llibre que ha acabat marcant Lluís Garcia.
El Vilanova ha continuat creant ocasions de gol però la pilota no volia entrar fins al minut 28 en que el golejador vilanoví Ignasi Valldosera ha rematat un passi de la mort de Victor Morillas que havia fet una gran entrada per banda esquerra.
Semblava que aquest gol esperonaria al quadre vilanoví doncs era amo i senyor del partit, però no ha estat així i al minut 35 El Catllar té un altre oportunitat claríssima en un altre contra que és planta sol el davanter centre i Cages aconsegueix evitar el tercer del Catllar.
La segona part ha estat una còpia de la primera. El Vilanova intentant-ho i sense encert o sense sort. El gol de l'empat no arribava. Al minut 69 Geri és expulsat per doble targeta groga. El Catllar s’ha quedat amb 10 i semblava que seria una avantatja pel CF Vilanova, però ha estat tot el contrari, ja que al minut 74 Aaron Oruj marca un golàs des del mig del camp facilitat per Arnalot al agafar-lo avançat. Aquí s'ha acabat el partit pràcticament, el Vilanova ha continuat intentant-ho però per falta de punteria o encert, la pilota no ha volgut entrar. Destaquem un xut al travesser per dues vegades d’Oriol al m. 73 i un altre de Pinilla al minut 80.
El resultat penso ha estat injust perquè el joc l'ha posat el Vilanova, però ja se sap que el futbol són gols i aquests El Catllar ha fet més que el Vilanova i ha sabut fer un futbol pràctic i resolutiu i el Vilanova ha caigut pels seus propis errors i la falta d’encerts de cara a porteria.
Amb aquest resultat el Vilanova ha quedat eliminat d'aquesta competició i acaba aquesta gran temporada 2017-18. Esperem un gran Cf Vilanova per la nova temporada en 1a Catalana.