LA SUB 18 Y SUB 16 MASCULINES, PREPARADES PER DISPUTAR LA SEGONA FASE
Les dues seleccions han dut a terme l’entrenament previ a la segona fase del campionat estatal a Castelldefels, i viatgen a Mallorca per enfrontar-se demà i dissabte a les Illes Balears i Cantàbria.
https://youtu.be/3B7sk6aPJPE

Les Seleccions Catalanes sub 18 i sub 16 masculines estan preparades per disputar la segona fase del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc des de demà divendres fins diumenge al Camp Municipal d’Inca, a Mallorca. Tots dos conjunts han realitzat aquest matí al Municipal Els Canyars, de Castelldefels, l’entrenament previ a l’inici de la competició, en què s’enfrontaran a les Illes Balears i Cantàbria.

El seleccionador sub 18, Juan Camilo Vázquez, i el seleccionador sub 16, Jaume Joan Rius, han dirigit una sessió en què els equips han enllestit la posada a punt de cara als partits, amb exercicis de joc col·lectiu i de posicionament tàctic, així com també accions a pilota parada, que han complementat el treball dut a terme en els amistosos i els entrenaments programats al llarg de les últimes setmanes.
El calendari complet de partits de la segona fase serà el següent:
DIVENDRES 23 DE FEBRER DE 2018
PARTITS HORARI
ILLES BALEARS - CATALUNYA SUB 16 10.00
ILLES BALEARS - CATALUNYA SUB 18 12.15
DISSABTE 24 DE FEBRER DE 2018
PARTITS HORARI
CATALUNYA - CANTÀBRIA SUB 16 10.00
CATALUNYA - CANTÀBRIA SUB 18 12.15
DIUMENGE 25 DE FEBRER
PARTITS HORARI
ILLES BALEARS - CANTÀBRIA SUB 16 10.00
ILLES BALEARS - CANTÀBRIA SUB 18 12.15

Desplaçament a les BalearsDesprés de l’entrenament matinal, les Seleccions Catalanes sub 18 i sub 16 masculines volaran aquesta tarda a les 18.00 hores des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat cap a Palma, on l’expedició quedarà concentrada durant la competició, en la qual els dos equips buscaran sumar el màxim nombre de punts possible per aconseguir la classificació per a la fase final.