Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Registrarse
Siguenos
Siguenos en Facebook Siguenos en Twitter
Hola Bienvenido a Catalunya Futbol, registrate, participa y comparte tu experiencia con los demás foreros Unete Ahora
VPS SSD
Resultados 1 al 4 de 4
Like Tree2Likes
 • 1 Post By andelain
 • 1 Post By andelain

Tema: Modificacions Reglamentàries que t'afecten FEDERACIÓ|28-07-2017

 1. #1
  Status
  Desconectado
  Administrador Avatar de andelain
  Fecha de ingreso
  19 mar, 11
  Mensajes
  10,592

  New Modificacions Reglamentàries que t'afecten FEDERACIÓ|28-07-2017

  Saludos

  DE APLICACIÓN TEMPORADA 2017/2018


  Una Temporada más hay nuevas Modificaciones Reglamentarias que afectaran a muchos Club y a muchos Jugadores, por parte de los Club que abusan, esta Temporada dejaran de abusar un poco menos, a los Club que se sientan discriminados solo decirles una vez más, denunciar toda sospecha de abuso, ya sabemos que cuando reclamas y denuncias hay un gasto Federativo, pero tampoco es una ruina para el Club, la ruina es lo que te hacen una y otra vez ciertos Club, con sus abusos deportivos y su falta de FairPlay,Joc Net, llememoslo como queramos, esta Temporada creo que se da un paso hacia adelante para minar estos abusos, esperemos que no se quede aqui y la proxima se den varios pasos más, pues a pesar de las Modificaciones habidas, se les sigue dando un margen importante para seguir abusando.........  Art. 70 Reglament General - Mínim de futbolistes sub-23


  En les categories de Primera i Segona catalana, s’hauran d’inscriure un mínim de 6 futbolistes de menys de 23 anys, mentre que en les categories de Tercera i Quarta catalana s’hauran d’inscriure un mínim de 4 futbolistes de menys de 23 anys. En ambdós casos, els jugadors podran tenir la condició d’aficionats o juvenils.


  Art. 78 Reglament General - Alineació de futbolistes juvenils i inferiors en un altre equip del mateix club (mateixa classe de llicència)

  L’alineació de futbolistes juvenils i inferiors en un altre equip del mateix club només podrà efectuar-se amb compliment les següents condicions:
  1. Màxim de 3 jugadors en futbol onze, 2 jugadors en futbol set i 1 jugador en futbol cinc
  2. En equips de divisió superior a la qual estigui inscrit el futbolista.
  3. Si es tracta de la mateixa divisió, només en l’equip de lletra immediatament superior
  4. En cap cas es podran alinear en equips de lletres o divisions inferiors
  5. En tots els casos, quan un futbolista hagi participat en cinc partits en equips diferents del que es troba inscrit, ja no podrà tornar a alinear-se en cap altre equip, sinó únicament en el corresponent a la seva llicència.
  6. En el cas dels porters, si així estan marcats en acta i únicament fan aquesta funció, només els hi és aplicable la limitació número 5.
  matarraña likes this.

 2. #2
  Status
  Desconectado
  Administrador Avatar de andelain
  Fecha de ingreso
  19 mar, 11
  Mensajes
  10,592

  Re: Modificacions Reglamentàries que t'afecten FEDERACIÓ|28-07-2017

  Saludos

  DE APLICACIÓN TEMPORADA 2017/2018  Art. 78 Reglament General - Termini de modificació del nivell dels jugadors


  Els clubs podran canviar l’equip en el qual es troba inscrit un jugador, a través de la baixa del futbolista i posterior alta al nou equip, i fins a la segona jornada de competició de l’equip on el jugador es trobava inicialment inscrit.


  Art. 127, 138, 139 i disposició transitòria segona del Reglament General - Compromisos dels futbolistes amb els clubs

  Els futbolistes juvenils quedaran lliures de compromís a la finalització de cada temporada, tret d’acord exprés entre les dues parts que estengui el compromís a dues o tres temporades. Els futbolistes cadets queden lliures de compromís a la finalització cada temporada, tret l’última de la llicència, en la qual quedaran adscrits a l’equip juvenil de club, si en disposa, durant el primer any d’aquesta categoria, excepte que hagin acordat que quedi lliure en finalitzar la temporada. Els futbolistes infantils, alevins, benjamins, prebenjamins i debutants quedaran lliures de compromís en finalitzar cada temporada. Aquestes disposicions afecten a les llicències que se signin a partir de l’1 de juliol de 2017.
  A més, clubs i federats tindran a la seva disposició un model de document en el que pactar les condicions del compromís que adquireixen l'un amb l'altre, el qual es podrà fer valdre davant aquesta Comissió en cas de discrepància.


  Art. 140 del Reglament General - Règim d’inscripció de jugadors benjamins i inferiors

  Els futbolistes benjamins i inferiors no podran inscriure’s en clubs la seu dels quals es trobi a més de 50 km del domicili del jugador. Les condicions de compliment de la indicada disposició s’estableixen a través de Circular 6.

 3. #3
  Status
  Desconectado
  Administrador Avatar de andelain
  Fecha de ingreso
  19 mar, 11
  Mensajes
  10,592

  Re: Modificacions Reglamentàries que t'afecten FEDERACIÓ|28-07-2017

  Saludos


  DE APLICACIÓN TEMPORADA 2017/2018


  Art. 218 del Reglament General - Participació mínima obligatòria en categories d’infantil i futbol 7


  En les competicions d’infantils tots els futbolistes inscrits en acta han de participar en el partit, mentre que en les competicions d’alevins, benjamins, prebenjamins, femení infantil aleví i inferiors tots els futbolistes inscrits en acta hauran de disputar com a mínim dos períodes sencers. En aquest darrer cas, al llarg dels períodes no es podran efectuar canvis, sinó únicament en els descansos entre aquests, excepte lesió. Per al compliment d’aquesta disposició, s’estableix que en les categories de futbol set podran inscriure’s en acta un màxim de 14 futbolistes. L’incompliment d’aquestes disposicions comportarà l’aplicació de la sanció relativa a les alineacions indegudes.


  Art. 300, 301 i 318 del Reglament General - Comissió d’incidents molts greus o greus de públic

  La comissió d’incidents molt greus o greus de públic, si es produeix reincidència, serà sancionada addicionalment amb el descompte de punts de la classificació.


  Art. 327 del Reglament General - Sanció per alineació de futbolista en estat de baixa mèdica

  L’alineació d’un futbolista en estat de baixa mèdica esportiva serà sancionada amb suspensió d’encontres pel jugador, i multa pel club, però no es considera alineació indeguda.


  Art. 342 bis del Reglament General - Aplicació de mesures addicionals per al compliment de sancions

  Aquells federats que siguin sancionats per l’òrgan disciplinari amb suspensió per quatre o més partits hauran de presentar-se davant del col·legiat que arbitri els partits oficials següents que disputi el seu equip, signant la seva assistència a l’inici i final dels encontres, entres dos i cinc partits, depenent del nombre d’encontres de suspensió rebuts.


  Art. 11 i 13 dels Estatuts - Resolució de conflictes a través de procediments de mediació i arbitratge

  S'estableix la submissió a la Comissió de Mediació i Arbitratge de tots els afiliats a l'FCF (entitats esportives i federats), com a òrgan federatiu per resoldre disputes i/o conflictes a través de procediments de mediació i arbitratge.


 4. #4
  Status
  Desconectado
  Administrador Avatar de andelain
  Fecha de ingreso
  19 mar, 11
  Mensajes
  10,592

  Re: Modificacions Reglamentàries que t'afecten FEDERACIÓ|28-07-2017

  Saludos

  DE APLICACIÓN TEMPORADA 2017/2018


  Art. 65 Estatuts - Creació d'una Subcomissió de Xarxes Socials

  Es crea una Subcomissió de Xarxes Socials dins la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència, per analitzar aquells comentaris que puguin ser contraris al bon ordre esportiu i denunciar-los, si s'escau, davant els Comitès Jurisdiccionals de Competició i Disciplina Esportiva.
  Altres Modificacions Reglamentàries


  Disposició Transitòria Primera del Reglament General - Nous requeriments de titulació dels tècnics


  En la seva aposta continuada per una millor formació dels tècnics, la Federació modifica els requeriments de titulació a les categories de Tercera Catalana, Preferent i 1a Juvenil, Honor i Preferent Infantil, Preferent Aleví, Preferent Benjamí, Preferent i Primera Femení i Primera Juvenil-Cadet Femení.


  Disposició Transitòria Estatuts - Inscripció de coordinador titulat


  Durant la present temporada es manté l’obligació de disposar de coordinador titulat per aquells clubs que inscriguin més de 10 equips. Al coordinador se li haurà de tramitar llicència, i podrà efectuar tasques puntuals de substitució de tècnics d’equips del club, en un màxim de 3 ocasions per equips, i sempre que disposi de la titulació que l’habiliti per a dirigir l’equip en qüestió.


  Art. 70 Reglament General - Inscripció de nombre mínim de futbolistes


  Per a poder participar en competició, els equips de futbol onze hauran d’inscriure un mínim d’onze futbolistes, i els equips de futbol set un mínim de set futbolistes.


  Art. 192 del Reglament General - Termini de comunicació de modificacions d’horari


  Les comunicacions de canvis d’horari o data dels encontres, quan no requereixin la conformitat del respectiu equip contrari, hauran de comunicar-se a molt tardar el divendres de la setmana anterior a la data de celebració del partit


  Art. 293 del Reglament General - Alineacions indegudes en les últimes jornades de competició


  Els equips que cometin alineacions indegudes en les tres últimes jornades de competició tindran una sanció addicional, consistents en descompte de punts de la classificació.
  Si encara tens algún dubte, pots consultar el Reglament General actualitzat:

  Reglament General
  matarraña likes this.

 

 

Temas similares

 1. Federació Catalana d' Escacs
  Por catar60 en el foro Totes les federacions
  Respuestas: 29
  Último mensaje: 10/07/2016, 18:58
 2. Federació Catalana D'Handbol
  Por Merengue 7 en el foro Totes les federacions
  Respuestas: 16
  Último mensaje: 21/09/2011, 19:24
 3. Federació Catalana de Motociclisme
  Por guineu en el foro Totes les federacions
  Respuestas: 6
  Último mensaje: 21/08/2011, 11:40
 4. DELEGACIONS FEDERACIO
  Por manuel en el foro INFORMACIÓ
  Respuestas: 0
  Último mensaje: 22/06/2011, 00:41

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •  
El huso horario es GMT +1. La hora actual es: 18:53.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Traducción por ForoBeta Copyright © 2018.
©catalunyafutbol.cat
Los Tejos